„Nu este adevărat, cel puțin în cazul meu. Sunt multi clienți pe piață care au nevoie de freelanceri pe termen lung. Sunt freelancer de 18 luni și vă asigur că am emis minim 18 facturi :D”

Alex Galben, freelancer în graphic design și profesor de informatică

Alex Galben, cu sediul în Iași (România) predă informatică copiilor și adolescenților în mai multe academii și lucrează pentru mai multe companii ca designer grafic (Adobe Illustrator & Corel). Este pasionat de tehnologie, afaceri și tenis și încearcă mereu să se autodepășească. Ce iubește cel mai mult la freelancing e faptul că se bucură de libertatea de a lucra și de a călători: a lucrat deja online din mai multe orașe, inclusiv Paris, Milano și Roma.

Alina Canură aka Anghel (cum o știe lumea online) și-a deschis afacerea de creator de conținut în 2011. Blogul ei alina-anghel.com tocmai a fost nominalizat pentru Digital Divas Award 2022 la categoria Cel mai activ blogger de frumusețe. Împreună cu soțul ei, care este fotograf și designer grafic freelancer, ea și-a deschis recent un studio, unde scrie pentru alina-anghel.com, iar soțul ei o fotografiază de cele mai multe ori. Alina este pasionată de marketing digital, are peste 5 ani de experiență în vânzări și își poate imagina adăugarea de consultanță în afaceri sau strategii de social media în portofoliul său.

Visul lui Mădălin Cîrje a fost întotdeauna să facă oamenii să râdă. Acum, 4 ani mai târziu, a făcut mulți oameni să izbucnească în râs cu show-urile sale de stand up, a ajuns la show-ul iUmor România și a câștigat o comunitate semnificativă pe Facebook (peste 14.000 de urmăritori) și Instagram (peste 30.000 de urmăritori).