Hai și tu la party-ul bonusurilor de productivitate!

Fairo a împlinit un an în România. Așa că te invităm la party-ul nostru cu bonusuri de productivitate. Codul secret? Facturi, facturi, facturi! Ponturi pentru un bonus mai mare? Aruncă un ochi mai jos.

1% cu abonamentul gratuit GO
Încearcă aplicația. Nu te costă nimic.

2% cu abonamentul RUN
Dă-ți un upgrade.

Cum funcționează?

Tu îți faci treaba ca de obicei și noi ne ocupăm de restul.

Simplu

Nu trebuie să faci nimic. Dai join automat la party în momentul în care o factură emisă cu Fairo a fost plătită de către un client.

Corect

Primești un bonus lunar pentru primele 5 facturi încasate. (maximum 50 lei pe factură pentru abonamentul GO și 100 lei pentru RUN)

Fără efort

Tot ce trebuie să faci e să facturezi ca de obicei. Iar noi îți trimitem bonusul în contul bancar conectat la aplicație, la aproximativ 1 lună de la plată.

Ești gata pentru un bonus?

Descarcă aplicația Fairo și alătură-te unei comunități mari de freelanceri care-și gestionează finanțele firmei într-o singură aplicație. E gratuit! Iar dacă vrei să te bucuri de extra beneficii Fairo, poți să încerci abonamentul RUN la un preț special Early Bird.

Încă mai ai întrebări?

Nicio problemă, hai să le luăm pas cu pas.

  • Vei primi cu 1% mai mulți bani pentru primele 5 facturi emise și plătite din luna curentă.
  • Valoarea bonusului crește în funcție de tipul tău de abonament: 1% pentru abonamentul gratuit GO și 2% pentru RUN.
  • Bonusul de productivitatea nu poate fi mai mare de 50 lei pe factură dacă folosești abonamentul GO sau 100 lei la abonamentul RUN.
  • O singură mențiunie: facturile încasate în numerar nu sunt incluse.
  • Campania se termină în octombrie 2022.
  • Îți vom transfera bonusul în contul tău bancar conectat la aplicația Fairo, în aproximativ 1 lună de la plata unei facturi.
  • P. S. Știm că nu suntem încă perfecți, deși ne străduim din greu să fim. Așa că sperăm să ne ierți dacă încă există bănci care nu pot fi conectate prin FairoSync.

Sună simplu, nu? Iar dacă totuși mai ai nevoie de detalii, le găsești pe toate în Termenii și condițiile concursului.