Cum să pui accentul pe "free" din "freelancer"

Dragă freelancere, dacă ai ajuns aici și parcurgi aceste rânduri, ai șanse mari să ai un lucru esențial în comun cu ceilalți cititori ai acestui articol: dorința de libertate.

Fie că ți-ai dat demisia de la job cu zâmbetul larg al omului care nu mai vede bariere sau că ai pornit de la bun început la drum prin câmpul muncii ca freelancer, fără să iei vreodată în calcul opțiunea de a avea șefi sau program fix, ai făcut-o cu hotărârea unui om care-și dorește să simtă cu toată ființa că fiecare minut pe care îl muncește, îl muncește pentru el însuși.

Așa că te întrebăm: de ce ai cheltui chiar și un minut în plus din timpul pentru care ai muncit așa de mult? Pentru că suntem siguri că ai descoperit pe parcurs că libertatea de a fi freelancer în România vine la pachet cu alte "libertăți" moștenite, de care nu prea ai chef: libertatea de a-ți ține singur contabilitatea, de a emite facturi, de a calcula taxe și impozite, de a te simți că te scufunzi încet într-un morman de hârtii și munci administrative la care nu te-ai priceput niciodată și nici nu ți-ai dorit să începi să te pricepi.

Vestea bună e că ne-am gândit cum să-ți întindem o mână de ajutor care să te scoată din mormanul acesta de hârtii. O soluție care să-ți ia de pe umeri povara lucrurilor care încep cu "trebuie" și să-ți lase mai mult timp liber pentru cele care încep cu "mi-ar plăcea să". Una simplă, intuitivă și rapidă, cum numai tehnologia știe să fie.

Fairo e o soluție financiară completă, creată și testată cu gândul la tine, freelancerul care ai visat la libertate încă din ziua 1. Din câteva click-uri, Fairo va putea să emită și să trimită facturi, să-ți calculeze veniturile și impozitele sau să-ți deschidă un cont bancar, ba chiar să-ți plătească impozitele direct din aplicație, scutindu-te de coșmarul oricărui freelancer: birocrația.

Momentan, Fairo e gata să acopere nevoile persoanele fizice autorizate cu normă de venit, neplătitoare de TVA, dar plănuiește să le întindă o mână de ajutor și celorlalte categorii de PFA în anul care urmează. Așadar, stai cu ochii pe noi, promitem că o să merite!

Primul pas către libertate: Fairo îți economisește timp

Când nu mai trebuie să-ți bați capul cu evidența veniturilor sau calculatul impozitelor, când ai tot ce vrei să știi într-un singur loc, accesibil din câteva click-uri, zeci de ore de stres inutil, pe care nu le-ai prevăzut în program, se transformă în ore de libertate cu care poți să faci ce vrei. Să muncești pentru ce-ți place sau să te relaxezi, așa cum meriți, e fix alegerea ta. Plus că respiri mai ușor știind că totul e automatizat - și, deci, lipsit de erori umane

Al doilea pas către libertate: Fairo îți economisește bani

Majoritatea soluțiilor de administrare a PFA-ului tău costă, fie că folosești programe online sau aplicații. În schimb, Fairo îți oferă momentan funcționalitatea de emitere a facturilor online și multe altele programate pentru lunile următoare, complet gratuit. Noi zicem că merită să fii printre primii care testează aplicația și să-ți dai seama de ce merită un loc pe termen lung în viața ta - până la urmă, nu te costă nimic!

Al treilea pas către libertate: Fairo te scutește de nervi

Probabil cel mai mare coșmar al oricărui freelancer, cel care te face să te trezești noaptea transpirat și respirând greu, e birocrația. Gândul că ai stat ore întregi la o coadă, doar ca ghișeul să se închidă fix când vine rândul tău. Că trebuie să-ți îndulcești glasul pentru a-i cere lucruri doamnei funcționare, veșnic supărată pentru păcate pe care n-o să știi niciodată că le-ai comis. N-ar fi bine să existe o aplicație care să te ajute cu completarea declarațiilor fiscale, fără să se supere pe tine? Sau care să-ți plătească mai ușor taxele, fără să iei bon de ordine nicăieri? Sincer, a fost o întrebare retorică, de-asta am și creat Fairo.

Fairo a lansat deja pe piață prima funcționalitate, cea de facturare pentru PFA-uri, și îți pregătește în următoarele luni mai multe surprize care să-ți facă viața mai ușoară: contabilitatea, declarațiile fiscale, contul bancar și plata impozitelor. Noi zicem că merită să te înscrii încă de pe acum, ca să primești acces anticipat în aplicație și să te convingi cu ochii tăi că "free" din "freelancer" și-a recăpătat sensul.

Adio cu orele pierdute oftând și căutând pe Google noțiuni pe care nu le înțelegi! Adio cu mătușa amabilă care știe contabilitate, dar pe care ai da orice să nu o suni așa de des! Sigur, tehnologia e bună pentru aplicații de dating, filme și chill, dar nu e mai bună când te scapă de lucrurile care-ți provoacă cel mai mult stres pe lume?